Αρχική
 
 
Διδακτικό προσωπικό
 
Καλύβας Νεκτάριος
Επίκουρος Καθηγητής
Ίδρυμα: ΤΕΙ-Α
Τηλ: 210-5385319
Προσωπική Ιστοσελίδα: http://www.bme.teiath.gr/staff_Kalyvas_Nektarios.html
Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα:
Γεννήθηκε το 1971. Σπούδασε στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών από όπου αποφοίτησε το 1995. Πήρε το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδικευσης στην Ιατρική Φυσική (1997) και το αντίστοιχο Διδακτορικό Δίπλωμα (2002) από το Διατμηματικό Πρόγραμμα Σπουδών Ιατρικής Φυσικής των Τμημάτων Φυσικής και Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Από το 2002 έως το 2003 εργάστηκε ως Φυσικός Αναλυτής στην Intracom (Παράρτημα Πάτρας, Διεύθυνση AXE Software). Από το 2003 έως το Μάιο του 2010 εργάστηκε στην Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (Ε.Ε.Α.Ε.) στο Τμήμα Αδειών και Ελέγχων, ως ακτινοφυσικός ιατρικής. Από τον Ιούνιο του 2010 εργάστηκε στο ΤΕΙ Αθηνών (Τμήμα Μηχανικών Βιοιατρικής Τεχνολογίας ΤΕ), ως Καθηγητής Εφαρμογών. Από το 2014 ως σήμερα εργάζεται ως Επίκουρος καθηγητής στο ίδιο τμήμα. Έχει συμμετάσχει σε διδασκαλία Μεταπτυχικών Προγραμματων Σπουδών και διεθνών σεμιναρίων στο Πανεπιστήμιο Πατρών, στο ΤΕΙ Αθηνών και στην Ε.Ε.Α.Ε.
Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα καλύπτουν τους τομείς της θεωρητικής και πειραματικής αξιολόγησης ανιχνευτών ακτινοβολίας-Χ και ιατρικών απεικονιστικών συστημάτων, καθώς και την δοσιμετρία ιοντιζουσών ακτινοβολιών για εφαρμογές ακτινοδιαγνωστικής.
Έχει 53 δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και 81 ανακοινώσεις σε πρακτικά και περιλήψεις διεθνών επιστημονικών συνεδρίων. Είναι κριτής σε 3 διεθνή επιστημονικά περιοδικά.


 
Χάρτης Ιστοτόπου | Επικοινωνία | Συντελεστές | Rss
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών