Αρχική
 
 
Διδακτικό προσωπικό
 
Οικονόμου Γεωργία
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια
Ίδρυμα: ΤΕΙ-Α
Τηλ: 210-5385623
Προσωπική Ιστοσελίδα: -
Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα:
Γεννήθηκε στο Χαλάνδρι Αττικής. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (1981), Ειδικότητα της Ακτινοδιαγνωστικής (1987) και Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (1993). Από το 1986 έως το 1998 εργάσθηκε σε Νοσοκομεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου. Έγινε μέλος του Βασιλικού Κολλεγίου των Ακτινολόγων (FRCR, 1991) και εργάσθηκε σε ερευνητική θέση στην έδρα Ακτινολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Manchester (1991-1993) με αντικείμενο την Αξονική Τομογραφία και Οστική Πυκνομετρία. Διατήρησε θέση λέκτορα μερικής απασχόλησης στην ίδια έδρα κατά το υπόλοιπο της παραμονής της στο Ηνωμένο Βασίλειο παράλληλα με τη Νοσοκομειακή απασχόληση.
Το 2000 εξελέγη Καθηγήτρια Εφαρμογών και το 2004 Επίκουρος Καθηγήτρια του Τμήματος Ραδιολογίας Ακτινολογίας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών. Συνεχίζει ως Αναπληρώτρια Καθηγήτρια (2009) καλύπτοντας την ύλη ευρέος φάσματος μαθημάτων επί των απεικονιστικών μεθόδων και από τεχνολογικής και από ιατρικής πλευράς. Παράλληλα συνεργάζεται ως Ακτινολόγος με τη Μονάδα Έρευνας Ακτινολογίας και Ιατρικών Απεικονίσεων του Ευγενιδείου Θεραπευτηρίου (Πανεπιστήμιο Αθηνών).
Τα ενδιαφέροντά της καλύπτουν τους τομείς Υπερηχογραφίας, Αξονικής & Μαγνητικής Τομογραφίας και Μαστογραφίας. Έχει δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και σε πρακτικά διεθνών και εθνικών συνεδρίων.


 
Χάρτης Ιστοτόπου | Επικοινωνία | Συντελεστές | Rss
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών